От 11 до 18 май тази година в кк. Златни пясъци се проведе пълен сертификационен курс за международни специалисти по недвижими имоти CIPS. Курсът беше организиран от НСНИ под егидата и според процедурите на NAR, с любезното домакинство на АДИС

Лектор на събитието беше Дейвид Сегрест, брокер и консултант в гр. Шарлот, Северна Каролина, САЩ. Дейвид Сегрест е носител на професионалните титли CCIM (Certified Commercial Investment Member), CIPS (Certified International Property Specialist), CEA (Certified Exchange Advisor) и TRC (Transnational Referral Certification). 

Участници в тазгодишния курс по CIPS бяха над 40 управители, мениджъри и експерти на фирми и компании от цялата страна, членуващи в НСНИ

Програма включваше 5 обучителни модула със съответните презентации и тестове за макро и микрорамките на финансовите, правни, данъчни и мултикултурните особености на индустрията с недвижими имоти в Европа, Северна, Централна и Южна Америка, Далечния Изток и страните от Тихоокеанския регион. 

Престижният сертификат CIPS (Certified International Property Specialist) осигурява не само директен достъп до мрежа от международни специалисти в областта на недвижимите имоти, но и практически познания за спецификата на отделни локални и регионални пазари. 

Най-полезно за участниците в курса бяха директните сравнения между пазарните практики и нагласите на клиентите. Чрез финасови и инвестиционни анализи, упражнения, тестове и презентации се стимулираше търсенето на предложения, пазарни и продуктови ниши за търговия с нед. имоти не само на местния, а предимно на межд. пазар.

Добави с коментара

You have already added 0 property

Login

Register

Login Account

6 или повече символа, букви или цифри. Трябва да има поне 1 число.

Невалиден email.